iSzervizPont

Csapatunk

Szervizünk csak a legjobb szakemberekkel dolgozik annak érdekében, hogy az általunk elvégzett munka mindig a legszakszerűbb legyen és a lehető leggyorsabban elkészüljön. Engedd meg, hogy bemutatkozzon csapatunk.

CZAGA TAMÁS – SZERVIZVEZETŐ, IPHONE / IPAD / MAC SZERVIZTECHNIKUS

Tomi egy igazi Mac mániás, specialista 8 éves tapasztalattal és ASTO certifikációval a háta mögött. Ő felelős szervizünkben azért, hogy minden folyamat gördülékenyen menjen. A szerviz munkákon kívül annak napi szintű működését is irányítja a rendelésektől kezdve, a munkafolyamatok felügyeletén át, az ügyfél-elégedettség vizsgálatáig bezárólag, átfogóan vezeti a szervizt. 

KÖRMENDI VAJK – IPHONE / IPOD / IPAD / MAC SZERVIZTECHNIKUS, AZ ALKATRÉSZ-SZINTŰ JAVÍTÁSOK ÉS FORRASZTÁSOK SPECIALISTÁJA

Vajk az egyik legnagyobb “szaki” nálunk. Szervizünk a legbonyolultabb, alaplapi szintű javításokat is el tudja végezni, ezeket nagyrészt Vajk szokta kivitelezni. A lehetetlen szót még nem hallottuk tőle. Hihetetlen jól tud fókuszálni a munkájára, két kedvenc szava a precizitás és a szakszerűség.

MITKOV ZOLTÁN – IPHONE / IPOD / IPAD / MAC SZERVIZTECHNIKUS

Zoli csapatunk legújabb tagja. Zsigeri szinten vonzódik az Apple termékekhez. Rendkívül agilis, és gyors technikus.

SZÖLLŐSI ÁRPÁD – GRAFIKUS, WEBFEJLESZTŐ

A szép grafikák, a letisztult design, a céges arculatunk nem lenne ilyen, ha nem lenne csapatunk tagja Árpi. Gyorsaság, kreativitás, proaktivitás jellemzi munkáját.

Zsidi-Farkas Attila – tulajdonos, cégvezető

Az iSzervizPont őse, az AlmaSzerviz anno 2007-ben alakult, ami azóta rohamos növekedésnek indult. A folyamatos fejlődés oda vezetett, hogy az iSzervizPont mára Magyarország meghatározó független Apple szervizévé vált.